• Lavli
  • Shop Lorna Jane

IHANA "LAVLI" ILTA ELIXIA SALMISAARESSA 23.5

Julkaistu: 15.5.2013

IHANA "LAVLI" ILTA ELIXIA SALMISAARESSA 23.5

IHANAT “LAVLIT” ILLAT AKTIIVISILLE NAISILLELOVELY NIGHTS BY LAVLI
Järjestämme 1-2 kertaa kuukaudessa tapahtumia Lorna Janen MOVE NOURISH BELIEVE filosofian ympärille. Ohjelmassa liikuntaa, sekä ravintoa keholle ja mielelle. Lisäksi mukana on aina Lorna Jane pop up shoppi, joten voit halutessasi shoppailla ja tutustua Lorna Janen sen hetkiseen mallistoon. Tapahtumien paikka ja sisältö vaihtelevat.

IHANA “LAVLI” ILTA ELIXIA SALMISAARESSA, TO 23.5 KLO 17-19
Paikka: Elixia Salmisaari

OHJELMA

Klo 17.15, Lorna Jane ja Elixia esittelyt, Karoliina Toivanen, Elixia ja Asta Laurila, Lavli Oy

Klo 17.30, Kiinnostaako sinua liikunnan ohjaaminen tai Personal Trainerin työ vai olisiko tarve jatkokoulutukselle? TrainerLabin, Sari Mikkola on paikalla kertomassa erilaisista koulutusmahdollisuuksista. TrainerLab arpoo kolme arvokuponkia tapahtuman aikana. www.trainerlab.fi

Klo 17.45, CABARET STRIP (30min) – Kiristä sukkanauhasi ja unohda pokerinaama! ELIXIA Cabaret Strip – tunti vie sinut matkalle klassikkomusikaalien ja cabaree-tähtien maailmaan.
Tunti koostuu yksinkertaisista, hauskoista ja tehokkaista askelsarjoista, jotka toteutetaan upeaan, teemaan soveltuvaan musiikkiin.Tunnilla käytetään apuna voimatankoa. Tunti soveltuu kaikille. Unohda estosi ja heittäydy mukaan! Verkkosukat ja silinterihatut sallittuja ;) Tunnin ohjaa Sanna Pirttinen.

Klo 18.15 BOOTYLICIOUS (30 min) – treeni jota takapuolesi ei ole koskaan kokenut! Bootylicious treenaa pakaroita, reisiä ja vatsaa, se on ihanteellinen ryhmäliikuntatunti, kun haluaa treenata kovaa ja kiinteytyä. Tunnin ohjaa Sanna Pirttinen.

Tuntien jälkeen voit ottaa vaikka rentouttavat löylyt.

Lorna Jane pop up shop on avoinna koko tapahtuman ajan. Tilaisuus ja tunnit ovat maksuttomia. Sitovat ilmoittautumiset tunneille meilitse: asta.laurila@lavli.fi .

Lämpimästi tervetuloa!
Asta Laurila
Lavli Oy / p. 0503267757