• Lavli
  • Shop Lorna Jane

LAVLI-ILTA EVELIINA TISTELGRENIN SEURASSA 31.10.

Julkaistu: 24.10.2013

LAVLI-ILTA EVELIINA TISTELGRENIN SEURASSA 31.10.

IHANAT “LAVLIT” ILLAT AKTIIVISILLE NAISILLELOVELY NIGHTS BY LAVLI
Järjestämme noin kerran kuukaudessa tapahtumia LORNA JANEN MOVE NOURISH BELIEVE filosofian ympärille. Ohjelmassa liikuntaa sekä ravintoa keholle ja mielelle. Lisäksi mukana on aina Lorna Jane pop up shoppi, joten voit halutessasi shoppailla ja tutustua Lorna Janen sen hetkiseen mallistoon. Tapahtuman paikka ja sisältö vaihtelevat.

Syksyn toisen Lavlin illan vieraana on vuoden 2012 IFBB Fitness –luokan Suomen mestari, EVELIINA TISTELGREN. Ihana Eveliina pitää meille treenitunnin, joka sisältää rennon tanssillisen puolituntisen ja perään joogaa ja rentoutusta. Treenin jälkeen Eveliina kertoo unen merkityksestä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja antaa vinkkejä parempaan uneen. Eveliinan facebook sivulle tästä: https://www.facebook.com/eevsku

Tänä iltana JUHLITAAN MYÖS LORNA JANEN 1-VUOTISTAIVALTA SUOMESSA, noin vuosi sitten Lavli Oy aloitti toimintansa ja Lorna Janen tuotteiden Suomen maahantuonnin. Mahtava vuosi takana, Jee! Juhlan kunniaksi luvassa herkkuhetkiä ja edullisia synttäritarjouksia!

AIKA: to 31.10 klo 17.30 –>21
PAIKKA: Olympia Stadionin monitoimitila, sisään tornin juuresta josta vahtimestari opastaa monitoimitilaan

OHJELMA

Klo 17.30 Tervetuloa! Lorna Jane pop up shop avoinna. Tule katsastamaan illan erikoistarjoukset hyvissä ajoin ennen ohjelman alkua.

Klo 18-19 EVELIINAN TREENI. Tunti sisältää ensin rentoa kaikille sopivaa tanssia ja perään kehonhuoltoa, joka sisältää joogaa, venyttelyä ja rentoutumista.

Klo 19.30-20 EVELIINA KERTOO UNEN MERKITYKSESTÄ KOKONAISVALTAISESSA HYVINVOINNISSA. Unenlaatua parantamalla voit saada enemmän irti päivistäsi. Saat energiaa lisää treeniin ja työpäiviin, palaudut paremmin, mieliala pysyy korkeammalla ja on helpompi pysyä terveellisissä valinnoissa ravinnon suhteen.

Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset meilitse: asta.laurila@lavli.fi

Lämpimästi tervetuloa ja kutsuthan mukaan myös ystäväsi!
Asta Laurila
Lavli Oy / p. 0503267757