• Lavli
  • Shop Lorna Jane

LAVLI-ILTA "DREAM BELIEVE ACHIEVE" 12.3 !

Julkaistu: 5.3.2014

LAVLI-ILTA "DREAM BELIEVE ACHIEVE" 12.3 !

Juhlimme Naistenpäivää hieman jälkikäteen keskiviikkona 12.3. Tervetuloa Lavliin iltaan Gtien liiketiloihin Kiseleffin taloon!

Mukana kolme upeaa naista – VAPPU PIMIÄ * TIINA VAINIO * JENNI AHTIAINEN – jotka kaikki ovat uskaltaneet ottaa riskejä ja tehneet kovasti töitä unelmiensa eteen.
*Vappu Pimiä ei paljon esittelyjä kaipaa, suosikki radio- ja tv-juontajan uusin tv-ohjelma Tuubi alkaa perjantaina.
*Tiina Vainio on pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen, joka on kehittänyt Saunajoogan ja kirjoittanut aiheesta myös kirjan. Nyt vuorossa on kansainvälistyminen, saunajoogaa pääsee harrastamaan Suomen ulkopuolella jo mm. Ruotsissa, Virossa ja Espanjassa. http://www.saunayoga.com/fi/
*Jenni Ahtiainen on nainen gTIE asustemerkin takana, mallistoon kuuluu rohkeasti erilaiset solmiot, rusetit, huivit, solmiohuivit, plastronit, viiksekkäät, chokerit ja henkselit sekä erilaiset korut. Jennin asusteet ovat päässeet näkyville jopa Golden Globes ja Oscar gaaloissa. Gtien uudet liiketilat ovat Kiseleffin talossa, jossa saamme myös tämän Lavlin illan viettää http://gtie.com/fi

Tule mukaan inspiroitumaan näiden upeiden naisten tarinoista ja kokemuksista ja vinkeistä!
DREAM BELIEVE ACHIEVE – Uskalla unelmoida isosti ja ilman rajoitteita. Usko itseesi ja omaan tekemiseen. Tee kovasti töitä tavoitteitesi eteen ja ota haasteet vastaan. Ja ennenkaikkea muista, että kaikki on mahdollista.

AIKA: KE 12.3

PAIKKA: gTIE liiketilat Kiseleffin talossa, Aleksanterinkatu 28, sisäänkäynti Unioninkadun puolelta

OHJELMA:

17.45 Tervetuloa! Lorna Jane pop up shop avoinna. Tule katsastamaan LJ valikoima hyvissä ajoin ennen ohjelman alkua.

18.30-20.00 Vappu, Tiina ja Jenni : tarinoita , kokemuksia, vinkkejä, inspiraatiota!
Onko sinulla jotain mielessä jota haluat heiltä kysyä, nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

20.00-20.30 Lorna Jane shoppi vielä avoinna

Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: asta.laurila@lavli.fi HUOM! Tilan vuoksi 30 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Lämpimästi tervetuloa ja kutsuthan mukaan myös ystäväsi!
Asta Laurila
Lavli Oy / p. 0503267757

IHANAT “LAVLIT” ILLAT AKTIIVISILLE NAISILLELOVELY NIGHTS BY LAVLI
Järjestämme noin kerran kuukaudessa tapahtumia LORNA JANEN -MOVE NOURISH BELIEVE -filosofian ympärille. Ohjelmassa liikuntaa sekä ravintoa keholle ja mielelle. Lisäksi mukana on aina Lorna Jane pop up shoppi, joten voit halutessasi shoppailla ja tutustua Lorna Janen sen hetkiseen mallistoon. Tapahtuman paikka ja sisältö vaihtelevat.