• Lavli
  • Shop Lorna Jane

Lavli Lasten oikeuksien puolesta

Julkaistu: 1.11.2012

Kuvassa vas. Riikka Taavila, Mari Kasvi, Anu Kiiveri, Julia Lang ja Satu Tuomela

Lavli lahjoittaa 2 euroa jokaisesta myydystä Lorna Jane -tuotteesta Lasten oikeuksien tuki ry:lle 30.4.2013 asti.

Lavli lahjoittaa jokaisesta myydystä Lorna Jane -tuotteesta kaksi euroa Lasten Oikeuksien Tuki ry:lle. Toinen puoli tuesta menee nuorisovalmennusprojektin hyväksi (lisätietoja alla), ja toinen puoli ohjataan Lasten Oikeuksien Tuki ry:n toimintaan sekä yhdistyksen määrittämiin muihin hyväntekeväisyyskohteisiin. Kampanja käynnistyy Terveys 2012 -messuilla ja kestää 30.4.2013 saakka.
- Olemme ilolla mukana yhteistyössä. Haluamme paitsi kannustaa naisia ja tyttöjä aktiiviseen elämään Lorna Jane -brändin kautta, myös konkreettisesti edesauttaa ja tukea lasten ja nuorten hyvinvointia tämän päivän Suomessa. Hyväntekeväisyysprojektiin osallistuminen ja Lasten Oikeuksien Tuen yhteistyökumppaniksi ryhtyminen kuvastaa samalla Lorna Jane -brändin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kumpuavaa ideologiaa, toteaa Lavli Oy:n toimitusjohtaja Asta Laurila.
Tärkeään kampanjaan kasvonsa ovat antaneet Mari Kasvi, fitnesskilpailija ja Lotry:n suojelusenkeli, Riikka Taavila, adoptio- ja sijaisäiti, Anu Kiiveri, personal trainer ja yrittäjä, Satu Tuomela, joogaopettaja ja äiti, Julia Lang, tanssinharrastaja ja toista lastaan odottava äiti. Kampanjan keulakuvien toimesta avataan myös keskustelua Lorna Jane Finland facebook-sivustolla tärkeän aiheen ympärillä. (kuvassa vas. Riikka, Mari, Anu, Julia ja Satu)

Lasten Oikeuksien Tuen puheenjohtaja Mikael Jämsänen iloitsee uusista valmennusyritys-yhteistyökumppanuuksista ja painottaa kiitollisuuttaan Lorna Janelle, jonka rooli yhdistyksen uutena yritysenkelinä, aina konkreettisten lahjoitusten myötä, on Jämsäsen mukaan upea esimerkki muille alan toimijoille.

Lasten Oikeus Tuki ry:n ja yritysenkelien hyväntekeväisyysprojekti valmentaa nuoria kohti valoisaa tulevaisuutta

Lasten Oikeuksien Tuki ry:n Usko. Auta. Unelmoi. –nimeä kantavan hyväntekeväisyysprojekti toteutetaan yhteistyössä yhdistyksen uusien yhteistyökumppanien, Unelmatalli Oy:n, Valmentamon ja Lorna Jane –vaatemerkkiä Suomessa edustavan Lavli Oy:n kanssa.

Työkaluna käytettävän, Unelmatallin kehittämän, toteuttaman ja koordinoiman, HIT!- valmennuksen lyhenne koostuu tunnuslauseesta ”Haasta itsesi tulevaisuuteen!”. Valmentajien koulutuksesta ja valmennuksellisesta taustatuesta hankkeessa vastaa Valmentamo. Vuonna 2010 ensiaskeleensa nuorten parissa ottanut valmennuskonsepti on suunnattu kaikille yläasteikäisille koululaisille.
- Rakentamalla nuorten itsetuntoa ja rohkaisemalla kohti tavoitteita, pystymme puuttumaan moniin heidän kohtaamiinsa ongelmiin kuten koulukiusaamiseen ja syrjäytymiseen. Kun nuoret uskovat itseensä ja mahdollisuuksiinsa, heillä on avaimet hyvään elämään omissa käsissään, kuvailee Unelmatallin perustajajäsen, Minna Vidgrén.
- Haluamme olla mukana rakentamassa Suomea jossa luovuus, innovatiivisuus ja onnellisuus lisääntyvät. Meillä on työkaluja ja kokemusta siitä, kuinka life coach -valmennuksen avulla nuoret ovat saaneet apua ongelmiinsa ja uskoa tulevaisuuteen. HIT! -nuorisovalmennuksen avulla uskomme saavamme aikaan konkreettisia tuloksia, Vidgrén toteaa.
- Pilottivaiheesta saamamme palaute on ollut positiivista. Se osoitti, että konsepti toimii ja että nuoret ovat vastaanottavaisia oppimaan itsetuntemusta ja elämäntaitoja valmennuksellisin keinoin. Lähdemme rohkaistuneina eteenpäin, kertoo Valmentamon toimitusjohtaja Anne Karilahti.