• Lavli
  • Shop Lorna Jane

ACTIVE NATION DAY 27.9.

Julkaistu: 25.9.2015

ACTIVE NATION DAY 27.9.

Tervetuloa viettämään SUOMEN ACTIVE NATION PÄIVÄÄ Esport Bristoliin sunnuntaina 27.9, klo 9.30-13.00!

Lorna Jane lanseerasi ACTIVE NATION DAY’N Australiassa ensimmäistä kertaa kolme vuotta sitten, tänä vuonna päivää vietetään ympäri maailmaa, myös Suomessa. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikkia naisia ympäri maailmaa liikkumaan ja elämään omaa parasta MNB -elämäänsä. MNB on lyhenne sanoista Move Nourish Believe!

Lisätietoja kansainvälisestä Active Nation päivästä löydät täältä: http://activenationday.com/

ACTIVE NATION DAYFINLAND
Aika: SU 27.9 klo 9.30-13.00
Paikka: Esport Bristol, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Helsinki
http://www.esportbristol.fi/

Ohjelma:
9.30-> Tervetuloa! Lorna Jane shoppi avoinna koko tapahtuman ajan. Tarjouksia ja arvonta!

10.00 – 10.45 CrossX, Kira Tiivola (functional studio)
Vauhdikkaalla, toiminnallisella CrossX-kiertoharjoitustunilla harjoitetaan fyysisen kunnon eri osa-alueita. Harjoittelussa vaihtelevat voima-, nopeus-, kestävyys-, ketteryys- ja liikkuvuusominaisuudet. CrossX-tunnilla käytettävät liikkeet ovat kaikille suhteellisen helppo toteuttaa hyvällä tekniikalla.

11.00 – 11.45 Sh’Bam, Lillis Sjöblom (functional studio)
Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM® on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken tanssilattian tähdeksi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä, klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. Tunti kuluttaa energiaa tanssilattialla irrotellen. SH’BAM® on mukaansatempaavaa ja hauskaa treeniä ryhmässä!

12.00 – 13.00 TÄYNNÄ! AirYoga, Tiina Vainio (functional studio)
AirYogan alkeistunti. Start-tunnilla käydään läpi hammockin (kankaan) käyttöä, luodaan varmuutta hammockin kanssa työskentelyyn, sekä harjoitellaan AirYogan perusliikkeitä. Tunti ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta tai akrobatiasta.

Lorna Jane Active Nation -päivä on maksuton ja Esport Bristolin kuntosali on myös koko ajan käytettävissä.

Pidätämme mahdolliset muutokset ohjelmaan.

Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tällä sivulla olevaan tuntikyselylomakkeeseen. Klikkaa tunnit joihin haluat osallistua. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja rajoitetusti.

Jos et pääse mukaan tapahtumaan, niin voit osallistua päivään mm. Instagramin kautta ja näyttää, miten sinä elät omaa aktiivista elämääsi! Ota kuva omasta aktiivisestä elämästäsi ja lataa se instagramiin, muista tägit #ACTIVENATION #LORNAJANEFINLAND

Lisätietoja: Asta Laurila, Lavli Oy, p.050 3267757 tai asta.laurila(at)lavli.fi