• Lavli
  • Shop Lorna Jane

Lavli Living Room avattu!

Julkaistu: 11.4.2016

Lavli Living Room avattu!

Lavli Living Room on nyt avattu Galleria Esplanadille Helsinkiin. Uusi elämyksellinen konseptiliike avaa myös Suomen ensimmäisen Lorna Jane shopin.

Lavli Living Room on naisille suunnattu keidas, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua.

”Haluamme tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan”, toimitusjohtaja Asta Laurila sanoo.

Liikkeessä myytävien tuotteiden ja palveluiden taustalla ovat ihmiset, joita yhdistää rakkaus ja intohimo työhönsä.
Liikkeen pääbrändi on australialainen naisten sporttivaatemerkki Lorna Jane, joka yhdistää taidokkaasti muotitrendit, naisellisuuden, toiminnallisuuden ja laadukkaat tekniset materiaalit. Kuukausittain vaihtuva mallisto takaa tuotteiden yksilöllisyyden. Lavli Living Room herättää henkiin myös Lorna Janen Move, Nourish, Believe -filosofian.
“Tärkein tavoitteemme on lisätä ihmisten onnellisuutta ja rohkaista heitä tavoittelemaan omia unelmiaan”, Asta Laurila sanoo.

250 neliön kokoisessa liikkeessä on 75 neliön studio-monitoimitila, joka tarjoaa päivittäin alansa huippujen ohjaamia treenitunteja. Lisäksi järjestetään kursseja, workshoppeja ja teemailtoja Lavli Livingin hengessä: liikuntaa, terveyttä, muotia, kauneutta, ravintoa, taiteita, sisustusta, ihmissuhteita, bisnestaitoja ja mentorointia. Tila ja palvelut ovat myös vuokrattavissa yritystapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin.

“Lavli Living Room nostaa esille persoonalliset ja rohkeat tekijät tuotteiden ja palveluiden takaa. Haluamme myös muuttaa asenteita yksin aherruksesta yhdessä tekemiseen”, Asta Laurila sanoo.
”Asiakkaille haluamme tarjota arjen luksusta. Uskon, että pienet yllätykset, huomaavaisuus ja hauska sisustus tuovat hymyn asiakkaan huulille.”

Elämyksellisyyttä Lavli Living Roomiin tuovat muun muassa taiteilija Reetta Hiltusen Lavlille maalaamat taideteokset, MIO Galleryn jättikokoiset pionit ja ruusut sekä taidekuja, jossa on vaihtuva taidenäyttely.
Liikkeen olohuoneesta löytyy myös Tee-Baari, jossa on ilmainen teetarjoilu ja myynnissä Lavlin oman teen lisäksi Teeleidin monipuolinen teevalikoima. Teekupposen kanssa voit lueskella hyvinvointikirjallisuutta. Tai pelata Reetta Hiltusen Hyveet ja Paheet -peliä, joka on printattu upeaksi lasipöydäksi. Olohuoneessa on myös työpiste, jossa voit tehdä töitä ja ladata puhelimen akkuja. Samalla voi ladata omat akut ja rauhoittua kuulokkeiden kautta ohjattuun meditaatioon. Kun monitoimitila on vapaana, voit mennä vaikka roikkumaan puolapuille.

Lavli Living Room on Lavli Oy:n Asta Laurilan iso unelma. Asta on tuonut Lorna Jane -brändiä Suomeen vuodesta 2012, josta lähtien hän on myös järjestänyt Lavli-iltoja, hyvinvointitapahtumia asiakkailleen. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Lavli Living Roomista inspiroiva, hyvän fiiliksen liike ja tapahtumapaikka, jossa toteutetaan unelmia.