• Lavli
  • Shop Lorna Jane

KEVÄTTÄ RINNASSA WORKSHOP 23.4.

Julkaistu: 17.4.2016

KEVÄTTÄ RINNASSA WORKSHOP 23.4.

Kevättä rinnassa –workshopissa jutellaan rakkaudesta, seksuaalisuudesta sekä herätellään naiseutta kehossahauskan Flirty Dance tanssitunnin avulla. Mukana upeat naiset,"rakkaustohtori" Emilia Vuorisalmi, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja Lavli Living Roomin ohjaajamme Elina Ahokas.

Workshop järjestetään la 23.4. Lavli Living Roomissa klo 11-14.30, Galleria Esplanad, Aleksanterinkatu 40-42, Helsinki

Ohjelma:
Klo 11.00 –12.00 Vaali seksuaalista hyvinvointiasi – Elina Tanskanen
Seksuaalisella hyvinvoinnilla on iso merkitys ihmisen yleiselle hyvinvoinnille, minkä takia siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Käsitellään muunmuassa sitä, millaista on oman näköinen seksuaalisuus ja miten seksistä voi saada irti enemmän iloa ja nautintoa. Workshopin vetää Elina Tanskanen, joka on YTM, logoterapeutti ja seksuaaliterapeutti.

Klo 12.00-13.00 Miten käyttää rakkautta oikein - Emilia Vuorisalmi
Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja mediapersoona. Emilia uskoo, että rakkaus on lääkkeistä voimakkain ja haluaa opettaa ihmisiä käyttämään rakkauden voimaa oikein. Kirjassaan "Sekaisin Lovesta" hän käsittelee romanttista rakkautta tieteen näkökulmasta. Hän johdattaa yleisön rakkauden eri vaiheiden ja muotojen läpi jakaen myös omiahenkilökohtaisia kokemuksiaan. Hän opettaa miten aivot ja onnellisuus-kemikaalit toimivat ja antaa työkaluja rakkauden eri muotojen lisäämiseen arjessa.

Klo 13.15 –14.15 Lavli Flirty Dance, Elina Ahokas
Flirty Dance tunnilla pidetään hauskaa ja irrotellaan pilke silmäkulmassa ihanan Elinan johdolla. Helppoa ja hauskaa ja naisellista tanssia. Löydä lanteesi ja naisellisuutesi. Tunnin päätteeksi rentoutus/meditaatio.

Workshopin max. osallistujamäärä on 25 henkilöä. Varaa paikkasi pikimmiten LAVLIn tuntivaraus kalenterista.
Hinta: 55 eur maksetaan paikanpäällä (sisältää kuohuviinin ja smoothien!)

Tervetuloa ♥
Asta Laurila / Lavli Oy
0503267757