• Lavli
  • Shop Lorna Jane

SYKSYN WORKSHOPIT JA TEEMAILLAT

Julkaistu: 21.8.2016SYKSYN WORKSHOPIT JA TEEMAILLAT

La 1.10. Klo 12.00-14.00
Valjasta mielesi voimat, Mippi Vuorikoski
Hinta: 25 eur (sisältää smoothien)

"Valjasta mielesi voimat on kahden tunnin workshop siitä, kuinka muokata oma sisäinen tila vastaanottavaiseksi sille, mitä todella elämässäsi haluat! Liittyipä toiveesi ja tavoitteesi työuraan, talouteen, rakkauteen ja hyvään parisuhteeseen tai ihan vaan reilusti omannäköiseen elämään, muokkaavat ajatuksesi ja asenteesi sitä, minkä asioiden on todella mahdollista toteutua elämässäsi. Kerron huikeimpia elävän elämän esimerkkejä ja jaan toimiviksi todetut keinot, jotka vievät sinut kohti parasta mahdollista elämää. Workshopissa käydään läpi seuraavat teemat keskustelun ja käytännön harjoitusten kautta:

* Manifestointi 1-2-3 - vedät puoleesi sitä, mitä olet! Mitä manifestoinnilla tarkoitetaan? Kuinka tunnistaa omat ydintavoitteet ja vetää puoleensa juuri niitä oikeita asioita?
* Uskomusten tunnistaminen. Opi tunnistamaan niitä sisäisiä muureja, jotka estävät sinua vastaanottamasta elämääsi sitä, mitä todella haluat.
* Vastaanottamisen kyky. Kuinka luoda oma sisäinen tila vastaanottavaiseksi?

Muista, onnellisuus on sinun syntymäoikeutesi. Tervetuloa mukaan kokemaan, miten huikeaa sinun elämäsi todella voi olla! - Mippi "


Sat 8.10. at 11.00-14.00  
Hiljentymisen taika – hoitava joogapäivä, Katri Syvärinen
Hinta: 69 eur (sisältää smoothien)

katrisyvarinen1.JPGTässä workshopissa harjoittelemme kehon ja mielen rentouttamista ja rauhoittamista. Pääosassa on hidas ja hoitava yin-joogaharjoitus, joka sopii kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Yin-joogan venytyksissä viihdytään pitkään, ja niiden aikana jokainen saa luvan uppoutua omaan sisäiseen maailmaansa. Yin-joogan lisäksi teemme muutamia kirjoitusharjoituksia, jotka auttavat kirkastamaan ajatuksia ja keventämään oloa. Workshop sopii kaikille, jotka haluavat vähentää stressiä ja löytää levollisuutta arkeensa.

Ohjaajana toimii Katri Syvärinen, joka on henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja joogaohjaaja. Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja salliva: tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, opettelemaan armollisuutta itseään kohtaan sekä vapautumaan turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha kohdata sisimpänsä.

ke 12.10. klo 18.00-20.00
Lujasti Lempeä - itsensä kohtaamisen taidot, Maaret Kallio
Hinta 29 eur (sisältää smoothien)
_T1A1889.jpg"Etsitkö täydellistä elämää, iäti tasapainoista mieltä ja pysyvää onnellisuutta? Niin moni muukin, mutta huonoin tuloksin. Lujasti lempeässä ajattelutavassa maailmaa ja itseä katsotaan kaksi lasein: miten oppia sallimaan elämään kupruja, mieleen myös hankalia tunteita ja itsen suhteen epätäydellisyyttä? Mutta miten toisaalta myös löytää keinoja viisaaseen vaativuuteen, lujuuteen, joka vie kohti itselle merkityksellisiä asioita ja tavoitteita. Lujasti lempeä -illassa ei anneta vinkkejä varmasti parempaan elämään, mutta välineitä ja ymmärrystä oman mielen ja ihmissuhteiden tarkasteluun."
Varaa paikkasi Lavlin  tuntivarausjärjestelmästä.


la 22.10. klo 12.00-14.00 ja la 3.12. klo 12.00-14.00
Sekaisin Lovesta, Emilia Vuorisalmi
Hinta: 29 euroa (sisältää smoothien)

IMG_6161-4.jpgMiten käyttää rakkautta oikein? Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja mediapersoona. Emilia uskoo, että rakkaus on lääkkeistä voimakkain ja haluaa opettaa ihmisiä käyttämään rakkauden voimaa oikein. Kirjassaan "Sekaisin Lovesta" hän käsittelee romanttista rakkautta tieteen näkökulmasta. Hän johdattaa yleisön rakkauden eri vaiheiden ja muotojen läpi jakaen myös omia henkilökohtaisia kokemuksiaan. Hän opettaa miten aivot ja onnellisuus-kemikaalit toimivat ja antaa työkaluja rakkauden eri muotojen lisäämiseen arjessa.


la 19.11. klo 12.00-14.00
Kauneuspäivä, Karita Tykkä
Hinta 29 eur (sisältää smoothien)

"Päivä meille ihanille naisille, hyvinvoinnille, kiireettömyydelle ja kauneudelle.
Olen Karita, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveellisen ravinnon intohimoinen lähettiläs. Sukellamme pilke silmäkulmassa ja hymyssäsuin päivän aikana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saloihin ja kaunistavaan ravinnon maailmaan. Esityksen lopussa, valmennuksellisessa osiossa, löydät omat askeleesi ihanaan oloon ja saat toimintasuunnitelmasi kohti omaa tavoitettasi.
Olen avoin kaikille kysymyksille ja paikalla juuri sinua varten pari ihanaa tuntia. Tervetuloa! " -Karita Tykkä

ke 23.11. klo 18.00-20.00
Hyvinvoinnin kautta kohti unelmia, Eveliina Tistelgren