• Lavli
  • Shop Lorna Jane

LAVLIN IHANAT ILLAT ALKAVAT 21.2.2013

Julkaistu: 13.2.2013

LAVLIN IHANAT ILLAT ALKAVAT 21.2.2013

Järjestämme 1-2 kertaa kuussa iltatilaisuuksia Lorna Jane MOVE NOURISH BELIEVE filosofian ympärille. Luvassa siis liikuntaa sekä ravintoa keholle ja mielelle. Lisäksi mukana on aina Lorna Jane pop up shop, joten voit halutessasi shoppailla ja tutustua Lorna Janen sen hetkiseen mallistoon. Tapahtuman paikka ja sisältö vaihtelevat.
Ensimmäinen IHANA ILTA järjestetään 21.2 Olympia Stadionilla monitoimitilassa klo 17-20 ja teemana on liikunta –MOVE .

OHJELMA
17.00 Pari sanaa Lorna Janesta, Asta Laurila, Lavli Oy

17.30-18.15 Gymstick Muscle, Noora King, Gymstick liikuntapalvelut
Gymstick Muscle on tehokas ja yksinkertainen lihaskuntotunti, joka rakentuu liiketrioista, keskittyen sekä eristäviin yhden lihasryhmän liikkeisiin että kokonaisvaltaisiin koko kehon haastaviin yhdistelmäliikkeisiin gymstick-välineen kanssa.

18.45-19.30 Piloxing, Tarja Lemström, Gymstick liikuntapalvelut
Piloxing on ainutlaatuinen yhdistelmä pilatesta ja nyrkkeilyä ja tanssia. Tunti rakentuu intervallityyppisesti, kevyempien ja raskaampien liikeosioiden vaihdellessa. Vauhdikkaiden nyrkkeilysarjojen välillä on staattisia pitoja, tasapainoilua ja lyhyitä ja helppoja tanssisarjoja. Rytmikkäästi tehtävät Pilates-liikkeet haastavat vatsalihakset sekä intervalliharjoittelu takaa, että syke pysyy koholla koko tunnin ajan. Tunti ei sisällä vaikeita koreografioita.

Tilaisuus ja tunnit ovat maksuttomia. Sitovat ilmoittautumiset tunneille meiliin: asta.laurila@lavli.fi . Tunneille mahtuu 40 ensimmäistä. Mainitse Ilmoittautumismeilissä mille tunnille haluat osallistua sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Tervetuloa liikkumaan ja/tai shoppailemaan tai vain muuten viihtymään!