• Lavli
  • Shop Lorna Jane

IHANA "LAVLI" NAISTENPÄIVÄ 9.3.

Julkaistu: 1.3.2013

IHANA "LAVLI" NAISTENPÄIVÄ 9.3.

IHANAT “LAVLIT” ILLAT AKTIIVISILLE NAISILLE JA TYTÖILLE
LOVELY NIGHTS BY LAVLI
Järjestämme 1-2 kertaa kuussa iltatilaisuuksia Lorna Jane MOVE NOURISH BELIEVE filosofian ympärille. Luvassa liikuntaa, sekä ravintoa keholle ja mielelle. Lisäksi mukana on aina Lorna Jane pop up store, joten voit halutessasi shoppailla ja tutustua Lorna Janen sen hetkiseen mallistoon. Tapahtuman paikka ja sisältö vaihtelevat.

Järjestyksessä toinen LAVLI-ILTA onkin LAVLI PÄIVÄ :) Juhlimme Naistenpäivää lauantaina 9.3. klo 10-13 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa, Helsingissä. Ohjelmassa tarjolla hottia pilatesta ja venyttelyä. Lisäksi luvassa hyviä tarjouksia ja kivoja pikku yllätyksiä Naistenpäivän kunniaksi. Tervetuloa liikkumaan ja/tai shoppailemaan tai vain muuten viihtymään!

Ohjelma:
10.00-10.15 Pari sanaa Lorna Janesta, Asta Laurila, Lavli Oy
10.15-10.30 Pari sanaa Mäkelänrinteestä ja FIX liikuntakeskusten tarjonnasta, Henna Raatikainen

10.30-11.20 Hot FIX Pilates, Emmi Tuominen
Kehonhallintaan ja pilatekseen pohjautuva tunti, joka pidetään 30 asteen lämpötilassa. Alkulämmittelyssä tehdään liikkuvuutta lisääviä liikkeitä ja lihaskunto-osuudessa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen pilates- ja kehonhallintaliikkein. Lopussa rauhalliset venytykset. Tunnilla liikutaan paljain jaloin.

11.40-12.30 Hot Stretching, Emmi Tuominen
Hot Stretching on rentouttava ja kehoa huoltava venyttelytunti, joka pidetään 30 asteen lämpötilassa. Alkulämmittelyssä tehdään liikkuvuutta lisääviä liikkeitä ja sen jälkeen venytetään lihaksia eri tekniikoita käyttäen. Pitkät ja rauhalliset venytykset parantavat kehon liikkuvuutta ja vähentävät lihaskireyttä.

Tilaisuus ja tunnit ovat maksuttomia. Sitovat ilmoittautumiset tunneille meilitse: asta.laurila@lavli.fi . Tunneille mahtuu 30 ensimmäistä. Mainitse ilmoittautumismeilissä nimesi ja puhelinnumerosi ja haluatko osallistua vain yhdelle vai molemmille tunneille.

Lämpimästi tervetuloa!
Asta Laurila
Lavli Oy / p. 0503267757